Websites bouwen

Na het ontwerpen van je unieke website begint de bouw hiervan. Je website wordt ontwikkelt met de nieuwste technieken, zoals webcomponents, webp, dynamic imports. Dit zorgt voor aanzienlijke snelheidsverbeteringen en een hogere score binnen de snelheidstesten van Google.

Om het ontwerp in leven te krijgen, wordt ook gebruik gemaakt van website animaties en transities. Je website zal voor ieder apparaat geschikt zijn, omdat deze “resposive”, ook wel "mobile-first" gebouwd wordt.

Content Management Systemen
Een content management systeem, kortweg CMS, is de beheer kant van je website. Hier kunnen onder andere alle teksten, pagina’s en beelden aangepast worden.

ExpressionEngine
Het CMS ExpressionEngine is 1 van de krachtigste en veiligste CMS welke er bestaat. Met dit systeem wordt je website vanaf de grond af aan opgebouwd. Het voordeel hiervan is dat er hele unieke mogelijkheden in je website kunnen zitten en de beperkingen minimaal zijn.

WordPress
Het CMS WordPress is het grootste CMS wereldwijd en is vanuit vroeger voor bloggen ontworpen. Gelukkig is WordPress deze tijd ver voorbij en wordt het ook gebruikt voor grotere corporate websites en webshops.

Wil je meer weten over Websites bouwen?

Neem dan contact op